eXpats

Big Show Band

Informatie

Inmiddels is eXpats Big Show Band een begrip: een ijzersterke showband bestaande uit maar liefst twaalf blazers, een combo en zang. De wens om grenzen te verleggen brengt de muzikanten van eXpats bij elkaar. De lol van het muziekmaken staat voorop bij deze enthousiaste groep, dat voel je vanaf het begin van ieder concert of optreden.

Het repertoire van eXpats Big Showband bestaat uit nummers in vele stijlen. Van pop tot soul en van rock tot swing. Prachtige ballads en ook het Nederlandstalige repertoire is vertegenwoordigd.

Het orkest is inzetbaar voor vrijwel ieder evenement. Of het nu gaat om een popconcert, disco of dance event, gala, theatershow of personeelsfeest, het orkest zal zich altijd aanpassen en rekening houden met de wensen de sfeer en omstandigheden van het evenement.

Dit alles onder de bezielende bandleider: Jos de Kleijn.

Referenties:

Om u een indruk te geven waar eXpats Big Showband een optreden kan verzorgen, vind u hier een aantal van de meest in het oog springende optredens:

Theater shows Cultureel centrum de Pas Heesch
Personeelsfeest Brabant Wonen
Nieuwjaarsborrel/receptie Ondernemersvereniging
Cult en Tumult Veldhoven
Muziekshow tijdens Winterland in Oss
Raaffestein - Festival Ravenstein

Voor meer informatie of boekingen: vul het contact formulier in.

 eXpats - Wat zijn dat?

De bandleden van eXpats (spreek uit: <expets> komen uit verschillende regio's en hebben verschillende muzikale achtergronden. Ze vonden elkaar door een gemeenschappelijke passie. En zo onstond in 2010: eXpats Big Show Band!

Een Expat is de afkorting van expatriate en is en persoon die tijdelijk of permanent verblijft in een land en cultuur anders dan waar deze persoon is opgegroeid of huidige nationaliteit. Het woord komt van de Latijnse term expatriātus:
 ex ("iit") en patria ("land, vaderland").

Zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Expats en http://en.wikipedia.org/wiki/Expatriate (Engels)

Speciale dank aan onze sponsors: